Novým členem představenstva investiční společnosti REICO České spořitelny a zároveň novým investičním ředitelem se zodpovědností za nemovitostní složku ČS nemovitostního fondu se od 2. května 2016 stává Tomáš Jandík (36). V této pozici nahrazuje Wolfganga Lunardona, který se bude věnovat jiným projektům ve Finanční skupině České spořitelny.

V minulosti zastával Tomáš Jandík manažerské pozice ve společnostech působících v oblasti komerčních realit. Mimo jiné měl na starosti i oceňování, investiční poradenství, řízení transakcí a správu aktiv pro mezinárodní investory působící ve střední Evropě. Od roku 2010 působil v oddělení kapitálových trhů pražské pobočky společnosti CBRE, která patří mezi přední realitní poradenské společnosti na světě. Je absolventem Humboldt Universität v Berlíně, College of Estate Management v britském Readingu a také držitelem titulu CFA, členem Czech CFA Society a Královského institutu diplomovaných znalců (RICS).

REICO investiční společnost České spořitelny je přední investiční společností v oblasti komerčních realit na českém trhu. Mezi její hlavní aktivity patří poskytování služeb v oblasti investování do nemovitostí, investičních instrumentů na kapitálových trzích a správy majetku ve fondech v celkové hodnotě téměř 10 mld. Kč.

Pro další informace prosím kontaktujte Tiskové centrum Finanční skupiny České spořitelny:

Kristýna Havligerová
Tisková mluvčí FSČS

tiskove_centrum@csas.cz

Pavla Kozáková
Tiskové centrum ČS