• Úvěr od Buřinky mohou klienti od poloviny srpna získat s historicky nejnižší úrokovou sazbou od 4,55 %
  • SSČS snižuje úrokové sazby a nově zavádí možnost sjednat úvěr s tří nebo šestiletou fixací úrokové sazby pro úvěry do 400 tis. Kč

Každý někdy potřeboval vymalovat, zařídit dětem nový pokojíček nebo si koupit třeba novou kuchyňskou linku. Od poloviny srpna to vyjde klienty Stavební spořitelny České spořitelny (SSČS) levněji, Úvěr od Buřinky totiž získají již od 4,55 %. V časově omezené podzimní kampani totiž SSČS nabídne klientům slevu ze sazby u všech fixací i pevné sazby po celou dobu splácení.

“Připravili jsme pro naše klienty kompletně novou konstrukci úrokových sazeb u Úvěru od Buřinky. Věřím, že zavedením možnosti fixovat si sazbu na 3 nebo 6 let a snížením sazby pro úvěry do 400 000 Kč oslovíme klienty, kteří pro rekonstrukci potřebují menší objem úvěru. Sazby začínající na 4,55 % se klientům rozhodně vyplatí,” uvedl Jiří Plíšek, předseda představenstva Stavební spořitelny České spořitelny.

V období od 15. 8. do 31. 10. 2016 bude úroková sazba Úvěru od Buřinky při cílové částce v rozmezí 40 000 až 399 000 Kč při tříleté fixaci 4,95 %, u cílové částky 400 000 až 800 000 Kč poté 4,55 %. U šestileté fixace při nižší cílové částce se pohybuje 5,25 %, u vyšších částek 4,85 %. U pevné fixace jsou sazby 5,75 % a 5,35 %.

I po skončení podzimní kampaně zůstanou sazby SSČS na nižší úrovni než nyní. Klienti tak dosáhnou na sazbu už od 4,85 %.

Podzimní kampaň (15. 8. – 31. 10. 2016)

Kristýna Havligerová
Tisková mluvčí FSČS