Česká spořitelna připravila promo nabídku, v rámci které lze při založení nového dětského účtu a pravidelném měsíčním kapesném získat částku až 300 Kč. Podmínkou je, aby rodiče na dětský účet v měsíci jeho založení a v každém z následujících 5 kalendářních měsíců pravidelně poslali alespoň částku ve výši 50 Kč a Česká spořitelna pokaždé přidá dalších 50 Kč. Akce trvá až do 15. října 2019 a je možné ji využít do 15. narozenin dítěte.

„Děti často touží po vlastní kartě, ale s dětským účtem si ji málokdy spojí. Na druhé straně stojí obava rodičů, zda je jejich dítě připraveno na vlastní účet a odpovědnost za vlastní finance. Kombinace kapesného a vlastního účtu je skvělý způsob, jak je naučit hospodaření s penězi a základům finanční gramotnosti,” říká Petr Pluháček, který má na starost nabídku služeb pro mladé klienty.

Výhody dětského účtu:

  • Založení a vedení dětského účtu je zcela zdarma;
  • Děti nemohou utratit více, než mají na účtu;
  • Rodiče mohou nastavit limity pro všechny platební operace;
  • každé provedené platbě jsou rodiče informováni, ať už díky upozornění z mobilní aplikace George, SMS nebo e-mailem;
  • V případě ztráty karty ji lze jednoduše zablokovat přes mobilní aplikaci George, v internetovém bankovnictví George nebo telefonicky na infolince v Klientském centru 800 207 207. 

Více podrobností na https://www.csas.cz/detskyucet.

Pro další informace prosím kontaktujte Tiskové centrum Finanční skupiny České spořitelny:

Filip Hrubý
Tiskový mluvčí ČS
Tel.: +420 775 011 550
E-mail: fhruby@csas.cz

E.mail: tiskove_centrum@csas.cz
Tel.: +420 731 647 004                                                                         

Profil České spořitelny

Jsme nejstarší českou bankou, naše kořeny sahají až do roku 1825. Naším cílem je vést jednotlivce, firmy a celou společnost k prosperitě. Jsme největší bankou v České republice s takřka 5 milióny klientů a zároveň bankou nejdostupnější - disponujeme největší sítí poboček a bankomatů. Máme relevantní nabídku pro všechny typy zákazníků od individuálních klientů a malých a středních firem až po velké korporace a veřejný sektor. Máme významnou roli v poskytování služeb v oblasti finančních trhů. Od roku 2000 jsme součástí evropské bankovní skupiny Erste. Naše postavení nám dovoluje udávat trend v technologických a digitálních inovacích a zavádění nových služeb a produktů.

  • Zaujímáme vedoucí tržní pozici v oblasti klientských i firemních úvěrů, hypoték i v celkových vkladech. Našich služeb využívá každá druhá municipalita v České republice.
  • Jsme jedinou bankou na trhu, která umožňuje získat půjčku zcela online, aniž by žadatel musel být naším klientem.
  • Naše internetové a mobilní bankovnictví George je nejvyužívanější bankovní digitální službou na trhu.
  • Nadace České spořitelny je největší bankovní nadací u nás, klade důraz na systémové změny ve vzdělávání a sociálním podnikání. Ročně do rozvoje naší občanské společnosti investuje zhruba 60 mil. korun.