Česká spořitelna navazuje na úspěšnou loňskou promo nabídku a i letos mohou rodiče do založit dětský účet a při pravidelném měsíčním kapesném získat až 300 Kč. Podmínkou je, aby rodiče na tento účet v měsíci jeho založení a v každém z následujících 5 kalendářních měsíců pravidelně poslali částku ve výši alespoň 50 Kč a Česká spořitelna pokaždé přidá dalších 50 Kč. Letošní promo nabídka potrvá do 31. října 2020 a je možné ji využít do 15tých narozenin dítěte.

Děti často touží po vlastní kartě, ale s dětským účtem si ji málokdy spojí. Na druhé straně stojí obava rodičů, zda je jejich dítě připraveno na vlastní účet a odpovědnost za vlastní finance. Kombinace kapesného a vlastního účtu je skvělý způsob, jak je naučit hospodaření s penězi a základům finanční gramotnosti v bezpečném prostředí,” říká Petr Pluháček, který má na starost nabídku služeb pro mladé klienty.

Výhody dětského účtu:

  • Založení a vedení dětského účtu je zcela zdarma; 
  • Platební karta pro děti už od 8 let
  • Děti nemohou utratit více, než mají na účtu; 
  • Rodiče mohou nastavit limity pro všechny typy platebních operací; 
  • O každé provedené platbě jsou rodiče informováni, ať už díky upozornění z mobilní aplikace George, SMS nebo e-mailem; 
  • V případě ztráty karty ji lze zdarma a jednoduše zablokovat přes mobilní aplikaci George, v internetovém bankovnictví George nebo telefonicky na infolince v Klientském centru 800 207 207 a kartu zase odblokovat.

Více podrobností na https://www.csas.cz/detskyucet
 

Pro další informace prosím kontaktujte Tiskové centrum Finanční skupiny České spořitelny:

Filip Hrubý
Tiskový mluvčí ČS                                                                      

Profil České spořitelny

Jsme nejstarší českou bankou, naše kořeny sahají až do roku 1825. Naším cílem je vést jednotlivce, firmy a celou společnost k prosperitě. Jsme největší bankou v České republice s více než 4,6 miliónu klientů a zároveň bankou nejdostupnější - disponujeme největší sítí poboček a bankomatů. Máme relevantní nabídku pro všechny typy zákazníků od individuálních klientů a malých a středních firem až po velké korporace a veřejný sektor. Máme významnou roli v poskytování služeb v oblasti finančních trhů. Od roku 2000 jsme součástí evropské bankovní skupiny Erste. Naše postavení nám dovoluje udávat trend v technologických a digitálních inovacích a zavádění nových služeb a produktů.

  • Zaujímáme vedoucí tržní pozici v oblasti klientských i firemních úvěrů, hypoték i v celkových vkladech. Našich služeb využívá každá druhá municipalita v České republice.
  • Jsme jedinou bankou na trhu, která umožňuje získat půjčku zcela online, aniž by žadatel musel být naším klientem.
  • Naše internetové a mobilní bankovnictví George je nejvyužívanější bankovní digitální službou na trhu.
  • Nadace České spořitelny je největší bankovní nadací v ČR. Zaměřuje se především na systémové změny ve vzdělávání a v sociálním podnikání. Do podpory projektů v těchto oblastech a dalších obecně prospěšných programů investuje každý rok v průměru 60 miliónů korun.