K 1. červenci 2016 upravíme náš Ceník a Všeobecné obchodní podmínky (VOP) pro soukromé  klienty.
K 1. srpnu 2016 dojde také ke změnám v oblasti kreditních karet.

Ceník

Změny se týkají zejména ceny za papírové výpisy k osobním a majetkovým účtům a kreditní kartě, za výběr kreditní kartou z bankomatu a za zaslání PINu poštou. U všech těchto služeb však klientům můžeme nabídnout alternativu, která je levnější nebo zdarma. Kompletní přehled změn v Ceníku najdete zde.

Tipy pro vás

  • Využívejte ke svým účtům elektronické výpisy – jsou zdarma.
  • Vybírejte z bankomatu pouze svojí debetní kartou, je to výrazně levnější než kreditní kartou.
  • PIN ke kartě si můžete nechat zdarma poslat SMS zprávou nebo zobrazit v SERVIS 24.

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky jsme doplnili o nové regulatorní požadavky, které musíme jako banka plnit (např. čestné prohlášení klienta o daňovém rezidenství) a o připravované novinky jako např. nové typy elektronických podpisů. Do VOP jsme také přidali nové produkty a naopak z nich vypustili ty, které již nenabízíme. Bližší informace najdete zde, kompletní znění nových VOP pak na www.csas.cz/novevop.

Kreditní karty

Nová evropská regulace nám bohužel výrazně ztížila poskytování peněžních odměn klientům za používání kreditních karet. Proto od 1. srpna 2016 již nebudeme u našich karet nabízet službu Odměna za platbu kreditní kartou. Díky tomu se ale některým majitelům Chytré karty sníží měsíční cena za kartu o 20 či 30 Kč.

Hazardní hry, sázení a loterie

Od 1. července 2016 také nebudeme umožňovat nezletilým držitelům platebních karet transakce u obchodníků nabízejících hazardní hry, sázení a loterii. Zákaz gamblingu mladistvých debetními kartami se týká kamenných i internetových obchodů. Zároveň také zavádíme nový poplatek ve výši 20 Kč za platbu kartou u hazardních, loterijních a sázkových společností.

Pokud máte jakékoliv dotazy k připravovaným změnám, neváhejte nás kontaktovat na bezplatné telefonní lince 800 400 503, nebo vás rádi přivítáme v kterékoliv naší pobočce. Schůzku v pobočce si můžete na přesný termín sjednat pohodlně také na našich internetových stránkách www.csas.cz.